About me

Welcome to my website. Thank you so much for visiting!

I’m My /mee/. I am a Vietnamese who dreams of traveling the world. I have a great passion for traveling, food, and desire to discovering new places.

I write MY TRAN TRAVEL BLOG to share my experiences with everybody, and to keep notes of my journeys in life.

I travel to study languages, cultures, making friends and eating good foods from all over the world. I’m also very interested in motorcycling, hiking, and camping.

I speak Vietnamese and English. I have been traveling to 5 countries such as Malaysia, Thai Lan, Cambodia, India, and the U.S. I also traveled across Vietnam by motorbike. Check out my DESTINATIONS.

Born and raised in a small town in Vietnam. How can I be a travel blogger? If you want to know more about me, check out my story: What Should I Do with My Life? 


Cảm ơn vì đã ghé thăm!

Tôi tên là My. Một người Việt Nam với giấc mộng đi vòng quanh thế giới, trở thành một người viết thật hay và làm đầy cuộc đời bởi thật nhiều những trải nghiệm điên rồ.

Tôi viết blog này để chia sẻ với mọi người những trải nghiệm của mình, và cũng để ghi chép lại những hành trình trong đời.

Tôi có một niềm đam mê mãnh liệt dành cho ẩm thực và những nơi chốn mới mẻ. Tôi đi du hành khắp nơi để học ngoại ngữ, thưởng thức những nền văn hóa, ẩm thực khác nhau, và kết bạn với những người đến từ khắp mọi nơi trên thế giới.

Sinh ra ở Phan Thiết, 8 năm sống ở Sài Gòn, và 2 năm ở Hà Nội. Tôi đi hầu khắp Việt Nam bằng xe máy trước khi du lịch qua nước ngoài. Những nơi chốn tôi đã đi qua gồm có  5 nước Malaysia, Thái Lan, Campuchia, Ấn Độ và Mỹ. Bạn có thể đọc thêm những bài viết du lịch của tôi ở danh sách DESTINATIONS.

 


Contact me:

Name: My Tran

Email: tranthuyhamy@gmail.com

Phone: (+1) 443-500-0366

Advertisements